NeoOffice
 
NeoOffice
Mac-software voor tekstdocumenten, werkbladen en presentaties

Indien Mac OS X een foutmelding geeft als u een opgehaald bestand probeert to openen, betekent dit waarschijnlijk dat uw netwerkverbinding met onze server werd verbroken voordat het ophalen voltooid is. Als dit u overkomt en u hebt een directe verbinding met het internet, raden wij u aan om cURL, een applicatie om downloads te hervatten, te gebruiken om ons programma op te halen.

Om cURL the gebruiken opent u in de Finder het programma Terminal (/Programma's/Hulpprogramma's/Terminal). Kopieer dan het gehele onderstaande opdracht, plak deze in het Terminal venster en druk op de return toets:

cd ~/Desktop ; /usr/bin/curl -L -f -b ~/.neooffice.org.cookies.txt \
-c ~/.neooffice.org.cookies.txt -C - -o 'NeoOffice-3.3-Language_Pack_Turkish-Intel.dmg' \
'http://www.neooffice.org/neojava/nl/langpackmirrors.php?file=NeoOffice-3.3-Language_Pack_Turkish-Intel.dmg&curl=NeoOffice-3.3-Language_Pack_Turkish-Intel.dmg'

Deze opdracht zal het NeoOffice-3.3-Language_Pack_Turkish-Intel.dmg bestand naar uw Bureaublad map plaatsen. Indien het ophalen wordt afgebroken of als cURL een fout geeft, kunt dezelfde opdracht nogmaals geven en dan zal cURL verder gaan met ophalen waar het was gebleven.