NeoOffice
 
NeoOffice
Mac-software voor tekstdocumenten, werkbladen en presentaties


NeoOffice ophalen

U kunt NeoOffice via een van de volgende koppelingen ophalen:

Versie Ophalen Groote
NeoOffice 3.4.1
Lijst met nieuwe mogelijkheden
Ophalen voor Mac OS X 10.6 - 10.9 341598244 bytes

NeoOffice 3.3
Gratis ophalen
Ophalen voor Mac OS X 10.6 - 10.8 216900570 bytes

We raden u aan om na het ophalen van NeoOffice de volgende pagina's te lezen:

Niet een NeoOffice gebruiker? Download NeoOffice in de Mac App Store


Belangrijke waarschuwing voor alle NeoOffice gebruikers

Omdat NeoOffice wordt getest door gebruikers, verwachten we dat gebruikers fouten vinden die crahes en andere problemen veroorzaken. Wij raden u dringend aan om uw werkzaamheden regelmatig weg te schrijven zodat u niet veel kwijtraakt als u een crashfout tegenkomt. Als u vindt dat u software nodig heeft die uitgebreid getest is, raden wij u een commerciƫel ondersteund product aan zoals Microsoft Office of Apple iWork.

Installeer astublieft alleen de versies van NeoOffice die op deze website worden aangegeven. Installeer alstublieft geen versie die hier niet genoemd wordt, ook als u deze eerder hiervandaan hebt opgehaald. Het is riskant om zulke ongenoemde versies te gebruiken omdat die fouten bevatten die we in de huidige versies hebben gerepareerd.

NeoOffice installeren

Lees astublieft de belangrijke waarschuwingen voor alle gebruikers door en bekijk de lijst met eigenschappen en fouten voordat u NeoOffice installeert.

Om te installeren, zoek het opgehaalde bestand in uw Downloads map of op uw Bureaublad en dubbelklik er op. Dit opent als het goed is een Finder venster met de NeoOffice installer. Dubbelklik op de NeoOffice installer om de installatie te starten, en volg de instructies op uw scherm.

Het installatieprogramma zal normaliter installeren een programma genaamd NeoOffice in de Programma's map. Dubbelklik op het NeoOffice programma ikoon in de Finder om NeoOffice te starten.

Andere talen installeren

Het NeoOffice 3.4.1 installatiebestand bevat taalpaketten voor Arabisch, Nederlands, Frans, Duits, Hebreews, Italiaans, Japans, Russisch en Spaans. Het NeoOffice 3.3 installatiebestand bevat taalpaketten voor Engels, Duits, Frans en Italiaans. Er zijn taalpaketten beschikbaar voor verschillende andere talen.

Om ondersteuning te bieden voor een andere taal die niet in het NeoOffice installatieprogramma zit, moet u NeoOffice installeren en dan het taalpakket voor de taal van uw keuze op halen en installeren. U kunt taalpakketten voor NeoOffice via een van de volgende koppelingen ophalen:

NeoOffice verwijderen

Om NeoOffice te verwijderen, sleept u het NeoOffice programma in de Finder naar de Mac OS X prullenbak.