NeoOffice
 
NeoOffice
Mac-software voor tekstdocumenten, werkbladen en presentaties

Er lukt iets niet. Hoe kan ik hulp vinden?

Het bekijken van onze webstek is gratis en in de meeste gevallen is de snelste manier om een antwoord te vinden op uw probleem. U doet dit door een korte beschrijving in te voeren in het tekstveld bovenaan deze pagina en de knop Zoeken die er naast staat aan te klikken.

Indien u geen antwoord kunt vinden door onze webstek te doorzoeken is daarna de snelste manier om OpenOffice en een korte beschrijving van het probleem in te voeren in Google uw of favoriete zoekmachine. Omdat NeoOffice is gebaseerd op OpenOffice kan het zoeken naar hetzelfde probleem in OpenOffice u ook meteen een antwoord geven.

NeoOffice 2013.3 gebruikers: Als u Neooffice van de Mac App Store hebt gedownload, raden wij u aan de NeoOffice in de Mac App Store pagina lezen.

Directe ondersteuning van de programmeurs van NeoOffice

Unfortunately, we are no longer selling direct support from the NeoOffice engineers to new users. The NeoOffice engineers can only provide this service to a small number of users. To avoid overselling this service, we have disabled the purchase of this service.

Ik vond een bug in NeoOffice. Wordt die nog eens gerepareerd?

De weinige betalingen die wij ontvangen leveren net genoeg geld op voor één programmeur. Dit beperkt de omvang van het NeoOffice project tot het werken houden van een stabiele versie van OpenOffice op Mac OS X. Vanwege deze beperking valt het repareren van fouten in OpenOffice daar buiten.

Daar betrouwbaarheid een van onze meest belangrijke doelstellingen is proberen we iedere kritieke fout of geval van vastlopen te repareren, ook als deze voor de onderliggende OpenOffice code wordt veroorzaakt. Als u voor ondersteuning in aanmerking komt en een fout tegen komt die vastlopen veroorzaakt, neem dan een momentopname of diagnostisch rapport en voeg dat bij een NeoOffice Support forum bericht zoals in deze instructies is beschreven.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van patches en nieuwe versies?

Als u aankondigingen wilt ontvangen over patches of nieuwe versies NeoOffice, raden wij u aan om een van de volgende mogelijkheden te gebruiken:

  • Volg ons via Twitter @NeoOffice
  • Meldt u aan voor onze aankondigingen RSS webfeed door te klikken op deze RSS feed met uw webbrowser of RSS aggregator
  • Registreer voor e-mail berichten over nieuwe versies die in dit forum worden geplaatst door u aan te melden bij de NeoOffice fora en dan op deze koppeling te klikken