NeoOffice
 
NeoOffice
De stabiele en veilige alternatief voor OpenOffice voor Mac OS X

Er lukt iets niet. Hoe kan ik een antwoord vinden?

Het bekijken van onze webstek is gratis en in de meeste gevallen is de snelste manier om een antwoord te vinden op uw probleem. U doet dit door een korte beschrijving in te voeren in het tekstveld bovenaan deze pagina en de knop Search die er naast staat aan te klikken.

Indien u geen antwoord kunt vinden door onze webstek te doorzoeken is daarna de snelste manier om OpenOffice en een korte beschrijving van het probleem in te voeren in Google uw of favoriete zoekmachine. Omdat NeoOffice is gebaseerd op OpenOffice kan het zoeken naar hetzelfde probleem in OpenOffice u ook meteen een antwoord geven.

Problems after upgrading to OS X Yosemite? Try these steps

Ik vond een bug in NeoOffice. Wordt die nog eens gerepareerd?

Daar betrouwbaarheid een van onze meest belangrijke doelstellingen is proberen we iedere kritieke fout of geval van vastlopen te repareren, ook als deze voor de onderliggende OpenOffice code wordt veroorzaakt. Apple automatically collects crash reports from NeoOffice 2014.13 users. We analyze those crash reports to find the cause of each crash. NeoOffice 2014.13 users then receive our bug fixes through free updates in Apple's Mac App Store.

De weinige betalingen die wij ontvangen leveren net genoeg geld op voor één ontwikkelaar. Dit beperkt de omvang van het NeoOffice project tot het werken houden van een stabiele versie van OpenOffice op Mac OS X. Vanwege deze beperking valt het repareren van fouten in OpenOffice daar buiten.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe versies?

Volg ons via Twitter @NeoOffice.