NeoOffice NeoOffice
Brengen van de macht van OpenOffice op Mac sinds 2003
 
 

Er lukt iets niet. Hoe kan ik een antwoord vinden?

Download of installatie problemen? Probeert deze stappen

Het bekijken van onze webstek is gratis en in de meeste gevallen is de snelste manier om een antwoord te vinden op uw probleem. U doet dit door een korte beschrijving in te voeren in het tekstveld bovenaan deze pagina en de knop Zoeken die er naast staat aan te klikken.

Indien u geen antwoord kunt vinden door onze webstek te doorzoeken is daarna de snelste manier om OpenOffice en een korte beschrijving van het probleem in te voeren in Google uw of favoriete zoekmachine. Omdat NeoOffice is gebaseerd op OpenOffice kan het zoeken naar hetzelfde probleem in OpenOffice u ook meteen een antwoord geven.

Mac App Store gebruikers: raden we u de lijst met wijzigingen in NeoOffice Mac App Store te lezen.

Ik vond een bug in NeoOffice. Wordt die nog eens gerepareerd?

Daar betrouwbaarheid een van onze meest belangrijke doelstellingen is proberen we iedere kritieke fout of geval van vastlopen te repareren, ook als deze voor de onderliggende OpenOffice code wordt veroorzaakt. Apple verzamelt automatisch informatie als de Mac App Store versie van NeoOffice vast loopt. Wij onderzoeken de deze foutmeldingen en verhelpen ieder probleem zo snel mogelijk. We brengen iedere maand of zo een update uit met onze nieuwste verbeteringen voor zowel de Mac App Store versie van NeoOffice versie als de NeoOffice Classic Edition.

De weinige betalingen die wij ontvangen leveren net genoeg geld op voor één ontwikkelaar. Dit beperkt de omvang van het NeoOffice project tot het werken houden van een stabiele versie van OpenOffice op Mac. Vanwege deze beperking valt het repareren van fouten in OpenOffice daar buiten.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe versies?

Volg ons via Twitter @NeoOffice of via Facebook op NeoOffice.org.