NeoOffice
 
NeoOffice
Stabiele en veilige kantoorsoftware voor Mac OS X


Important: You may not be able to download or install NeoOffice. You can only install NeoOffice on a Mac OS X machine and your web browser does not appear to be running on a Mac OS X machine.


NeoOffice 2014.2 Free Edition heeft dezelfde eigenschappen als NeoOffice in Apples Mac App Store.
Het enige verschil is dat NeoOffice 2014.2 Free Edition kan niet documenten op te slaan.


Het NeoOffice-2014.2_Free_Edition-Intel.dmg bestand zal automatisch beginnen met ophalen

Om te installeren, zoek het opgehaalde bestand in uw Downloads map of op uw Desktop en dubbelklik er op. Dit opent als het goed is een Finder venster met de NeoOffice installer. Dubbelklik op de NeoOffice installer om de installatie te starten, en volg de instructies op uw scherm.

NeoOffice installatiemapHet installatieprogramma zal normaliter installeren een programma genaamd NeoOffice in de Applications map.

Echter, als u al NeoOffice 3.x ge├»nstalleerd in de Applications map, het installatieprogramma zal installeren een programma genaamd NeoOffice in de Applications / NeoOffice map zoals in de snapshot scherm naar rechts.

Klik op een van de webstekken voor ophalen als het ophalen niet binnen 10 seconden begint.

Open failure dialogIndien Mac OS X een foutmelding geeft als u een opgehaald bestand probeert to openen, betekent dit waarschijnlijk dat uw netwerkverbinding met onze server werd verbroken voordat het ophalen voltooid is. Als dit u overkomt en u hebt een directe verbinding met het internet, raden wij u aan om cURL, een applicatie om downloads te hervatten, te gebruiken om ons programma op te halen.